Båtvärmare

Specialister på värmare •

Värmare

Välkommen att kontakta mig när du är i behov av en bra båtvärmare. Jag som driver företaget har över 40 års erfarenhet av att arbeta med värmare för alla slags båtar. Dock är jag specialiserad på segelbåten Scanmar. När du beställer en tjänst från mig kan du både få hjälp med installation och reparation samt med att serva din installerade produkt. Så länge din båt har el och diesel kan båtvärmarna hjälpa dig få varmt och torrt ombord.

Vattenburen värmare till båtar

Dagens marknad erbjuder flera olika alternativ till båtvärmare. När du kontaktar mig kommer vi gemensamt fram till vilken av produkterna dieselvärmare, vattenburen värmare eller luftvärmare som du bör använda. Ett märke som jag arbetar med heter Webasto, där dieselvärmarna finns i tre storlekar som väljs beroende på hur lång din båt är. Modellen Air Top Evo 55 är en ny typ av luftvärmare från samma fabrikör. Den är tystare i drift än många andra liknande produkter inom samma segment och för att kapaciteten alltid ska optimeras i förhållande till behovet regleras effekten steglöst mellan 1,5 och 5,5 kW.

Kunnig personal för installation av värmare till båt

Vänd dig till ett företag med expertis, som bland annat marknadsför högkvalitativa produkter från Webasto när du ska installera en ny båtvärmare.

 • Kontakta företaget via hemsidan för en offert
 • Jag erbjuder konkurrenskraftiga priser och produkter av hög kvalitet
 • Med över 40 års erfarenhet finns stor kunskap om branschen

Bra priser på dieselvärmare

Om du är intresserad av exempelvis en ny värmare till båt håller jag ett lågt pris för båtvärmare och installation. Du är välkommen att höra av dig för en första kontakt där vi gemensamt diskuterar fram vilken typ av värmare som är lämplig till din båt. Jag kan också bistå med reparation på din nuvarande värmare samt ställa upp med kontinuerlig service på en värmare som installeras av mitt företag. Oavsett om du är privatperson eller beställer tjänsten som ett företag har jag möjlighet att hjälpa till med rådgivning, montering och service.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en expert som kan installera, reparera och serva värmare i alla typer av båtar.

  Adress:
  Vassundagränd 25
  194 55 Upplands Väsby

  Telefon:
  070-582 96 61

  E-post:
  offert@batvarmare.nu

  Orgnr:
  500417-1095

OM OSS

När du söker efter en expert som kan installera, reparera och serva värmare i alla typer av båtar.

Båtvärmare.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Båt & Bilvärmarteknik kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vassundagränd 25
194 55 Upplands Väsby

070-582 96 61

offert@batvarmare.nu

Orgnr:
500417-1095