Båtvärmare

Specialister på värmare •

Båtbatterier och elprodukter

Om du behöver båtbatterier och elprodukter kan du med trygghet vända dig till oss och vara säker på att få förslag på produkter som är kvalitetstestade och godkända. Utöver att vi erbjuder båtvärmare kan vi tillhandahålla såväl startbatterier som service- och allround-batterier till din båt. Vi hjälper dig självklart välja ut den produkt som är bäst lämpad för just den modell du har så att du kan känna dig säker på att produkten kommer fungera en lång tid framöver.

Hos oss kan du få en batteriladdare till båt

Om det är så att din båt, truck eller städmaskin har ett batteri som fortfarande har kapacitet kvar kan du vända dig till oss för att få en smart uppladdningsstation. Vi erbjuder Tystor Puls automatladdare som har tre års garanti och den här produkten lämpar sig för flertalet olika stationära batterier. Vi erbjuder även batterikabel och batterier till båt, bland annat produkter med förtennad gummikabel i olika längder. Om vi inte lagerhåller den kabel ni behöver kan vi även beställa den så att ni får den inom kort.

Båtbatterier och elprodukter av hög kvalitet

Oberoende av om ni önskar en batterikabel, laddare eller ett helt nytt båtbatteri kan ni ta kontakt med oss.

 • Alla produkter vi erbjuder har en hög prestanda
 • Vi kan beställa det ni behöver i de fall vi inte har dem i lager
 • Vår målsättning är att ge er det ni behöver utan att ni behöver anstränga er

Ett nytt båtbatteri till ett bra pris

När er båt behöver ett nytt batteri eller en kabel kan ni ta kontakt med oss så att vi kan ge förslag på vilken produkt som är bäst lämpat utifrån märke och årsmodell. Tack vara våra många år i branschen och våra leverantörer kan vi erbjuder båtbatterier och elprodukter till ett bra pris utan att tumma på kvaliteten. Vi erbjuder även kvalitativa båtvärmare till er som önskar får en behaglig miljö ombord. Välkomna att ta kontakt med oss när ni har några som helst funderingar kring våra produkter.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en expert som kan installera, reparera och serva värmare i alla typer av båtar.

  Adress:
  Vassundagränd 25
  194 55 Upplands Väsby

  Telefon:
  070-582 96 61

  E-post:
  offert@batvarmare.nu

  Orgnr:
  500417-1095

OM OSS

När du söker efter en expert som kan installera, reparera och serva värmare i alla typer av båtar.

Båtvärmare.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Båt & Bilvärmarteknik kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vassundagränd 25
194 55 Upplands Väsby

070-582 96 61

offert@batvarmare.nu

Orgnr:
500417-1095