Båtvärmare

Specialister på värmare •

Om oss

Ett företag med mer än 40 år i branschen

Båt & Bilvärmarteknik startades redan 1978. Sedan dess har vi sett till att en stor mängd nöjda kunder fått det varmt i båten. Företaget drivs idag av mig Håkan Lindby. Genom åren har jag samlat på mig en gedigen erfarenhet om olika typer av värmare. När du vänder dig till mig kan du få hjälp med såväl installation som reparation av luft- och vattenburna modeller. Mitt ledord är driftsäkerhet och jag ser till att du kan njuta av en torr och skön miljö när du är till sjöss.

Värmare från välkända leverantörer

Båt & Bilvärmarteknik har kompetens att arbeta med alla sorters båtar. Jag anlitas av såväl privatpersoner som försäljare i båtbranschen. Hos mitt företag hittar du endast båtvärmare från välkända leverantörer. I utbudet finns även andra produkter som är bra att ha, oavsett om du äger en segel- eller motorbåt. Sortimentet uppdateras ständigt och jag kan förse dig med elprodukter, ett kylskåp eller en toalett.

Underhåll av diesel- och fotogendrivna modeller

Min filosofi är att det ofta är bättre att laga än att köpa nytt, både för miljön och för plånboken. Jag anlitas ofta för att serva båtvärmare, och har goda kunskaper om framförallt Ardics värmare, Thermics fotogenvärmare samt märket Webasto.

Som företagare har jag en mängd återkommande kunder och satsar alltid på kvalitet i alla steg i arbetet.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en expert som kan installera, reparera och serva värmare i alla typer av båtar.

  Adress:
  Vassundagränd 25
  194 55 Upplands Väsby

  Telefon:
  070-582 96 61

  E-post:
  offert@batvarmare.nu

  Orgnr:
  500417-1095

OM OSS

När du söker efter en expert som kan installera, reparera och serva värmare i alla typer av båtar.

Båtvärmare.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Båt & Bilvärmarteknik kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vassundagränd 25
194 55 Upplands Väsby

070-582 96 61

offert@batvarmare.nu

Orgnr:
500417-1095